måndag 5 augusti 2019

V 31

























Här kommer det blandade sommarkarameller från oss på Söder.
Vi har verkligen ”frossat” i sommarens härliga grönska, sol och natur. Vi har gjort utflykter till bland annat Nora och ätit god Noraglass. När vi var där erbjöd dom smakerna smultron, hasselnöt och vanilj. Vi satt och njöt vid Norasjön och tittade på båtar som seglade förbi och på den vackra omgivningen. Vi gick också in i stadskyrkan som är otrolig färggrann och vacker och tände ljus för våra nära och kära. Vi har också besökt Askersund och gick över bron till ”Borgmästarholmen”, vi såg många fina båtar, stora som små.
Vi packade fikakorgen och åkte till Ånnaboda där sjön låg spegelblank, otroligt stilla och vackert. Vi såg många fiskar som hoppade i sjön.
Vi har frossat i rosornas goda doft och färg som blommar så vackert i Stadsparken och vi åkte båten över till ”Barnens ö” där vi såg grisar, kalvar och kaniner.
 Vi kan varmt rekommendera alla att ta en tur till ”Café skogen” som ligger vid Glomman, där kan man spela minigolf och fika. Det blev en tuff match och avslutades med en god glass.
 Den sista sommarkaramellen vi vill dela med oss av är ni vi hade sommarfest. Vi grillade kött och kyckling och alla hjälptes åt och duka och fixa i köket och så fick vi dragspelsunderhållning och sjöng allsång tillsammans med Petter Rapp.
Det dansades bugg och vi gick tipspromenad.
 Med dessa sommarkarameller vill vi önska er alla en fortsatt trevlig och skön sommar.
Må gott och ta hand om er alla!
Sommarhälsningar från oss på Södermalm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar